Hyvä tietää

Käsiohjelmat

Keskiajan Turku -tapahtuman käsiohjelmia on jaossa 13. kesäkuuta alkaen Turun tuomiokirkossa, Turun linnassa, Aboa Vetus & Ars Novassa, matkailuneuvonnassa, kirjastoissa sekä liikkeissä, ravintoloissa, kahviloissa ja museoissa ympäri kaupunkia. Tapahtuman aikana käsiohjelmia saa myös Keskiaikaisten markkinoiden porteilta.

Tapahtuma-alue

Keskiajan Turku -kaupunkitapahtuma sijoittuu Vanhalle Suurtorille, sen lähiympäristöön Tuomiokirkolle, Tuomiokirkontorille, Itäiselle Rantakadulle, Aboa Vetus & Ars Novaan sekä Turun linnaan ja sen ympäristöön.

Parkkipaikat

Turun keskustassa parkkeeraat tapahtuman aikana kätevimmin keskusta-alueen parkkihalleissa. Osoitteissa linkit opaskarttaan.

Julkisilla

Vanhan Suurtorin vieressä on Helsingin, Hämeenlinnan ja Lahden suunnista tulevien pikavuorobussien pysäkki Tuomiokirkontori / Tuomiokirkkopuisto.

Turun Linnan viereen kulkee bussi 1 Kauppatorilta Åbo svenska teaternin edestä.

Liput

Suuri osa Keskiajan Turku -kaupunkitapahtuman tapahtumista on maksuttomia. Muun muassa Keskiaikaisille markkinoille on vapaa pääsy. Myöskään Turun tuomiokirkkoon tai Tuomiokirkkomuseoon ei ole sisäänpääsymaksua.

  • Tuomiokirkon konsertteihin ja opastuskierroksille lippuja Tuomiokirkon infosta.
  • Turun linnan keskiaikapäivän lippuja Turun linnan lipunmyynnistä.
  • Turnajaisten liput myynnissä ennakkoon osoitteessa liput.rohan.fi

Ensiapu

Tiedot ensiavusta ja turvallisuudesta löytyvät tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta (linkit etusivulla).

Mainokset